Veliki mariborski talent se bo kalil v Ljubljani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Rok Maher do konca sezone v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Po Ninu Žuglju se iz Maribora v Ljubljano podaja tudi Rok Maher. Devetnajstletni vezist bo do konca sezone dres Brava nosil kot posojeni igralec Maribor, so zapisali na spletni strani ljubljanskega nogometnega kluba.

Korošec je v mlajših selekcijah Maribora redno zbiral prvenstvene nastope, minute in zadetke. Lani je v skrajšanem prvenstvu na 14 tekmah mladinske lige zabil pet golov. V Ljubljano se podaja v lov na svoje prve članske izkušnje z željo po naslednjem koraku v svoji nogometni karieri.

Foto: Profimedia Rok Maher

"V letošnji sezoni bi rad Bravu pomagal do čim boljših rezultatov. To leto bo zagotovo imenitna priložnost za nabiranje izkušenj v članskem nogometu. Fantje so me dobro sprejeli, veliko obrazov pa poznam že od prej. Veselim se novih izzivov," je ob prihodu v slovensko prestolnico dejal Maher.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.