Veliki nogometni zvezdnik obtožen še dveh posilstev

Foto: Epa
Foto: Epa
Obrambni igralec Francije in Manchester Cityja je obtožen še dveh posilstev.
Oglej si celoten članek

Benjamin Mendy je bil po novem obtožen še dveh posilstev, skupaj že šest med oktobrom 2020 in letošnjim avgustom, so sporočili angleški tožilci. Pred petimi dnevi so mu tretjič zavrnili prošnjo za plačilo varščine. Posledično ostaja v priporu v Liverpoolu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Mendyja je sodišče konec avgusta že obtožilo štirih kaznivih dejanj posilstva in enega spolnega napada, sojenje pa bo 24. januarja prihodnje leto. Zaradi sodelovanja z nogometašem pri kaznivih dejanjih je soobtožen Louis Saha Matturie, ki prav tako ostaja v priporu.

Sedemindvajsetletni Mendy je leta 2018 s Francijo postal svetovni prvak, Cityju pa se je pridružil pred štirimi leti iz Monaca za 57,5 milijona evrov. Angleški klub je levega bočnega branilca suspendiral konec avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.