Veliki povratki športnikov

Foto: Reuters Športniki, ki se po letih premora vrnejo, so lahko uspešni ali pa tudi ne. Kako Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 polfinale Miami 2010 Justine Henin Foto: Žurnal24 Ima nenavadno težavo: v simulatorju mu gre na bruhanje. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Niki Lauda, ki ga danes poznate kot strokovnega komentatorja na nemški televizij Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Prestiž Londončanom ni tuj ... (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Takole je lani prvega maja Floyd Mayweather razbil Shana Mosleyja. (Foto: Reuter Foto: Žurnal24 Brett Favre
Primož Kozmus je v ponedeljek naznanil, da se vrača v svet športa. Branil bo olimpijsko zlato kolajno. Michael Jordan se je nekoč vrnil kot šampion, a vedno ni tako. Vprašajte Michaela Schumacherja!
Oglej si celoten članek

Pomanjkanje adrenalina, medijske pozornosti ali navsezadnje tudi denarja – vse to so lahko razlogi nenadnih upokojitev in posledičnih vrnitev mnogih športnikov. Za nekatere je preveč že pomanjkanje dnevne rutine treningov in tekem, kar je mnoge prisililo v to, da so "požrli" besedo in se vrnili pod soj žarometov. Zgodba se lahko razplete v dve smeri – uspešno, kot denimo v primeru Michaela Jordana, Nikija Laude, Dominika Haška in drugih, ali neuspešno, kot se trenutno godi Michaelu Schumacherju ali se je nekoč dogodilo Björnu Borgu.

Smo na koga pozabili? Nominirajte svoje povratnike, poglejte GALERIJO in komentirajte!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.