Veliki slovenski adut po dvoboju preobratov v polfinalu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jorgić po maratonskem boju v polfinale EP v Münchnu.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić se je uvrstil v polfinale letošnjega evropskega prvenstva v Münchnu.

Štiriindvajsetletni Hrastničan je bil v današnjem četrtfinalnem obračunu po uri in dveh minutah igre boljši od 12 let starejšega Portugalca Tiaga Apolonia s 4:3 (-8, 10, 5, -8, -6, 8, 10).

V polfinalu ga ob 17.45 čaka Šved Kristian Karlsson. Poleg Jorgića in Karlssona sta se v polfinale prebila še Nemec Dang Qiu in Šved Mattias Falck.

Jorgić, sicer drugi nosilec evropskega prvenstva v bavarski prestolnici, je v uvodnem krogu ugnal Srba Marka Jevtovića s 4:1, nato pa je na kolena položil še dva Hrvata. Najprej je bil boljši od Filipa Zeljka s 4:2, v osmini finala pa od Tomislava Pucarja s 4:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.