Veliki slovenski derbi

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V 10. kolu Lige ABA se bosta pomerila velika slovenska rivala, novomeška Krka in ljubljanska Union Olimpija ...
Oglej si celoten članek

Jutri ob 18. uri (prenos na Šport TV 1) se bosta v dvorani Leona Štuklja pomerili najboljši slovenski ekipi v zadnjih letih - Krka in Union Olimpija. Na devetih odigranih tekmah v jadranski ligi sta oba slovenska predstavnika dosegla po štiri zmage in doživela pet porazov, na lestvici pa so bili Ljubljančani pred desetim kolom sedmi, Novomeščani pa zaradi slabše razlike v koših le deseti.

To bo drugi veliki derbi v tej sezoni, prvo tekmo v superpokalu pa so po izenačenem boju dobili dolenjski košarkarji. Tekma v Grosupljem se je končala z rezultatom 84:81.

Že danes ob 17. uri bo zanimivo tudi v Zagrebu, kjer se bosta pomerila Cibona in Crvena zvezda, jutri pa se bosta ob istem času v Beogradu pomerila drugi Partizan in tretja Cedevita. Pri slednji je v začetku tedna odstopil trener Božidar Maljković, sicer slovenski selektor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.