Veliki slovenski junak Alberto Giuliani prevzema poljskega velikana

Foto: Epa
Foto: Epa
Giuliani bo poleg slovenske reprezentance vodil tudi poljski klub
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske odbojkarske reprezentance Alberto Giuliani bo odslej opravljal dve funkciji, poleg selektorske bo še trener poljske ekipe Asseco Resovia Rzeszow. Kot je sporočil klub, je Italijan podpisal enoletno pogodbo.

Na trenerskem mestu bo zamenjal rojaka Emanueleja Zaninija, s katerim klub, ki je v prekinjeni sezoni razočaral, saj se je nahajal na predzadnjem mestu, ni podaljšal sodelovanja.

Foto: Halkbank Ankara Alberto Giuliani

Giuliani je doslej v trenerski karieri že večinoma uspešno vodil ekipe Cunea, Macerate, Piacenze in Halbanka Ankare.

Asseco Resovia Rzeszow je sicer poljski odbojkarski velikan, ki se lahko pohvali s sedmimi državnimi naslovi ter celo nastopom v finalu Lige prvakov leta 2015, ko jo je s 3:0 odpravil Zenit Kazan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.