Veliki zvezdnik Reala na sodišču, grozi mu pet let zapora

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Gre za primer star šest let.
Oglej si celoten članek

Danes so potrdili, da se bo moral napadalec madridskega velikana Karim Benzema v oktobru zglasiti na sodišču, vzrok je izsiljevanje njegovega nekdanjega soigralca pri francoski reprezentanci. Gre za zgodbo izpred šestih let, ko je bil Benzema osumljen sodelovanja v skupini, ki je od Mathieua Valbuene zahtevala 150 tisoč evrov. Omenjeni nepridipravi so grozili z objavo posnetka, ki Valbueno prikazuje med spolnim odnosom z neznano osebo.

Preiskovalci so trdili, da je bil Benzema povezan z izsiljevalci, svojega reprezentančnega kolega pa je nagovarjal k plačilu odkupnine. Še prej mu je sporočil pogoje, ki so jih zahtevali imetniki posnetka. Benzema je vse obtožbe sicer zanikal.

Zdaj bo o celotni zadevi odločalo sodišče. Če bo Benzema oktobra spoznan za krivega, bi ga lahko poleg finančne doletela tudi petletna zaporna kazen.

Po škandalu tako Benzema kot Valbuena nkoli več nista oblekla dresa francoske izbrane vrste.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.