Veliko in lepo presenečenje za Đurića

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenski paraolimpijec Darko Đurić je doživel lepo presenečenje.
Oglej si celoten članek

Slovenski paraolimpijski plavalec Darko Đurić je po koncu svojih nastopov in pred zaključno slovesnostjo v Riu de Janeiru doživel prijetno presenečenje. Obiskal ga je namreč kitarist največje brazilske metalne skupine Sepulture - Andreas Kisser.

Đurić je v preteklih dneh v Riu požel veliko zanimanja s strani brazilskih medijev, ki so se razpisali o njem, ko je na eni izmed tekem pred startom pozabil sneti slušalke, izkazalo pa se je, da je Slovenec poslušal za Brazilce legendarno Sepulturo. Glasbeniki so preko socialnih omrežij hitro stopili v stik s slovenskim športnikom in mu izrazili podporo. A to za Đurića še ni bilo največje presenečenje.

"Imel sem to čast, da sem spoznal legendarnega kitarista Sepulture Andrasa Kisserja. Najlepša hvala za to presenečenje," je po obisku glasbenika na svojem instagramu zapisal plavalec. "Hvala tebi. Lepo te je bilo spoznati. Kmalu se vidimo," mu je odvrnil kitarist, ki je fotografijo prav tako delil na omenjenem socialnem omrežju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:53 19. September 2016.

    Bravo Darko in hvala za vse športne trenutke ter tiste, ki nam dajo misliti. Spoštovanje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.