Veliko razočaranje v Abu Dabiju

Foto: EPA novak đoković
Novak Đoković je nepričakovano odpovedal nastop v Abu Dabiju.
Oglej si celoten članek

Nekdanji prvi igralec sveta Novak Đoković je le nekaj ur pred polfinalnim obračunom z Robertom Bautisto Agutom odpovedal nastop na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju.

Srbski tenisač bi se moral na igrišča vrniti po šestmesečnem premoru zaradi poškodbe komolca. Prav komolec je razlog, da bo na vrnitev moral še nekoliko počakati.

"Zelo sem razočaran, ker ne bom nastopil na turnirju v Abu Dabiju. Žal sem pred nekaj dnevi znova začutil bolečino v komolcu, po pregledu pa so mi zdravniki svetovali, naj raje ne tvegam in naj izpustim turnir ter nemudoma nadaljujem terapije," je sporočil Đoković.

"Ne preostane mi nič drugega, kot da sprejmem položaj, v katerem sem trenutno, in počakam, da bodo učinkovale terapije, da bi se lahko čim prej vrnil na igrišča ter znova ujel tekmovalni ritem. Ta odpoved lahko vpliva tudi na zamik sezone in spremembo načrta udeležbe na turnirjih. Odločitev o vrnitvi bom sprejel v začetku novega leta," je dodal Đoković, ki je bil 223 tednov prvi igralec sveta, zdaj pa je na 12. mestu lestvice ATP.

Udeležbo so pred Đokovićem odpovedali tudi Rafael Nadal, Stan Wawrinka in Milos Raonic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.