Velikonja okrepil slovenskega prvaka

Foto: Facebook/NK Olimpija
Foto: Facebook/NK Olimpija
Slovenski nogometni prvak Olimpija iz Ljubljane se je okrepila z nekdanjim slovenskim reprezentančnim napadalcem Etienom Velikonjo, so sporočili iz kluba.
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletni Primorec je z Olimpijo podpisal dvoinpolletno pogodbo. V Ljubljano je prišel kot prost igralec, saj se mu je pogodba s prejšnjim delodajalcem Cardiffom iztekla. V minuli sezoni je Velikonja kot posojen igralec Cardiffa igral v drugi belgijski ligi za Lierse, za katerega je na 29 tekmah dosegel 24 zadetkov.

"Zelo sem vesel, da sem postal član NK Olimpija Ljubljana. Verjamem, da je to pravi korak v moji karieri. V prihodnje bom storil vse, da prispevam svoj delež k začrtanim ciljem Olimpije in ji pomagam do odmevnega rezultata v Evropi in novih uspehov na domačem prizorišču. Želim si, da bi navijači prepoznali moj trud, sam pa bom storil vse, kar je v moji moči, da bom njihovo zaupanje upravičil z zadetki," je za spletno stran Olimpije povedal Velikonja.

Športni direktor NK Olimpija Ljubljana Nenad Protega je bil po prihodu okrepitve v napadu zadovoljen. "Etien je izjemen fant in velik profesionalec, ki po našem mnenju sodi v garderobo državnih prvakov. Poleg izjemnega nogometnega znanja ga odlikuje tudi značajska stabilnost, kar je bilo, je in bo v Olimpiji vselej cenjeno. S prihodom Velikonje začenjamo s krepitvijo moštva za naslednjo sezono. Obljubili smo, da bomo našemu odličnemu moštvu priključili še nekaj kakovostnih posameznikov. Razmišljali bomo tako za danes kot tudi za jutri," je povedal Protega.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.