"Vemo, kaj lahko dosežemo, če smo pravi"

Foto: EPA
Foto: EPA
V sredo bo Maribor gostil prvo tekmo zadnjega predkola Lige prvakov. Trener Celtica je prepričan, da kar nekaj reči govori v njihov prid.
Oglej si celoten članek

Trener Celtica Ronny Deila je bil po zadnjih dveh ligaških tekmah lahko zadovoljen s formo svojih nogometašev. Ti so dosegli kar devet zadetkov, prejeli pa le enega. V soboto so Hoops s kar 6:1 premagali doslej neporaženi Dundee United.

Kljub vsemu Deila pričakuje težko delo na gostovanju v Sloveniji: "Maribor ima zelo dobro ekipo, klub je bil v preteklih treh sezonah prvak Slovenije (v štirih, op. p.). V Ligi prvakov ni nič enostavno, čaka nas težka preizkušnja, a zavedamo se, kaj lahko dosežemo, če prikažemo našo najboljšo igro. Naredili bomo vse, da bomo ustrezno pripravljeni na dvoboj." 

"Vem, da lahko igramo precej bolje kot v prejšnjem predkolu, drugo tekmo pa bomo odigrali na Celtic Parku. Ti dve reči nam govorita v prid. Podpora, ki jo ima ta klub, je fantastična. Vem, zakaj dosegamo takšne rezultate tukaj. Za seboj imamo neverjetne navijače. Moramo še napredovati, a na naši zelenici lahko premagamo prav vsakogar," je še dejal norveški trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:11 18. Avgust 2014.

    Fajn, da smo dobili Celtic in ne Poljakov, ki so jim prodali tekmo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.