Venus Williams v solzah po vprašanju novinarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Venus William ni mogla zadržati solza po vpršanju o njeni udeležbi v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Američanka Venus Williams je svoj 20. wimbledonski turnir odprla z zmago proti Belgijki Elise Mertens s 7:6 in 6:4. Petkratna zmagovalka Wimbledona se je po zmagi seveda udeležila novinarske konference, na njej pa jo je v solze spravilo vprašanje o prometni nesreči, ki jo je zakrivila 9. junija, starejši moški pa je v njej izgubil življenje. 

"Ni besed s katerimi bi to lahko opisala, kako uničujoče je to in ... ja. Sem brez besed. Samo ...," je poslušala odgovoriti Williamsova, a je nato zajokala. Kasneje je za nekaj časa zapustila novinarsko konferenco, čez nekaj minut pa se je vrnila in dokončala pogovor s sedmo silo.

V omenjeni nesreči je življenje izgubil 78-letni Jerome Barson, njegova družina pa se je odločila za tožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.