Verbič dvakrat podal za naslov

Slovenski reprezentant Benjamin Verbič je v svoji prvi 'legionarski' sezoni osvojil dvojno krono na Danskem.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Koebenhavna, kjer igra tudi slovenski reprezentant Benjamin Verbič, so osvojili naslov danskega prvaka tri kroge pred koncem sezone. Koebenhavn je tokrat doma z 2:0 premagal Nordsjaelland, oba gola je dosegel Paragvajec Federico Santander, pri obeh zadetkih pa je podal prav Verbič.

Verbič je tekmo igral od prve minute, v 89. minuti pa po menjavi zapustil igrišče. Oba zadetka sta padla v drugem polčasu, Santander je bil uspešen v 63. in 67. minuti. Koebenhavn ima po današnji zmagi zdaj deset točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem, ekipo Soenderjyska. Za Koebenhavn je to enajsti naslov danskega prvaka v zgodovini in prvi po treh letih.

Pred desetimi dnevi so Verbič in kolegi osvojili tudi danski pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.