Verbič na Ciper, Stojanović v Avstrijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu so izžrebali pare 4. predkroga Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Ekipa Københavna, katere član je slovenski reprezentant Benjamin Verbič, se bo za preboj v skupinski del Lige prvakov merila s ciprskim Apoelom, zagrebški Dinamo Petra Stojanovića s Salzburgom, Villarreal Bojana Jokića pa z AS Monacom. Prve tekme bodo 16. in 17. avgusta, povratne pa 23. in 24. avgusta.

V skupinskem delu Lige prvakov so sicer že branilec naslova Real Madrid, Barcelona, Leicester City, Bayern München, Juventus, Benfica, Paris Saint-Germain, CSKA Moskva, Atlético Madrid Jana Oblaka, Borussia Dortmund, Arsenal, Sevilla, Napoli, Bayer Leverkusen Kevina Kampla, Basel Andraža Šporarja, Tottenham Hotspur, Dinamo Kijev, Lyon, PSV Eindhoven, Sporting CP Ažbeta Juga, Brugge in Bešiktaš.

Pari 4. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov:

NEPRVAKI:
Steaua Bukarešta - Manchester City
Porto - AS Roma
Ajax - Rostov
Young Boys Bern - Borussia Mönchengladbach
Villarreal - AS Monaco

PRVAKI:
Ludogorec - Viktoria Plzeň
Celtic - Hapoel Beer-Sheva
København - APOEL Nikozija
Dundalk - Legia Varšava
Dinamo Zagreb - Salzburg

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.