''Verjetno bo Pep že poleti pri Cityju''

Foto: EPA
Foto: EPA
Sodeč po poročilih je nekdanji trener Barcelone že odgovorjen z lanskoletnimi osvajalci Premier League, nekdanji vezist Bayerna pa meni, da je Katalončev odhod povsem možen.
Oglej si celoten članek

Tudi upokojeni Bayernov vezist Dietmar Hamann meni, da bo Josep Guardiola ob koncu sezone zapustil bavarski klub in se preizkusil kot trener Manchester Cityja. V soboto so pričele krožiti informacije, da je Katalonec ustno že dogovorjen za to, da bi na stadionu Etihad pred sezono 2015/16 zamenjal Manuela Pellegrinija.

Foto: EPA Dietmar Hamann Guardiola je osvojil zaporedna naslova v 1. Bundesligi, toda trenutno se nahaja sredi najbolj neuspešnega obdobja v svoji trenerski karieri, saj je njegov Bayern v soboto izgubil že četrtič zapored. City je kot branilec naslova povsem predal boj s Chelseajem na vrhu Premier League in se v letu 2015 povsem zadovoljil z lovljenjem Lige prvakov.

Hud poraz pri Barceloni (3:0) je med tednom še okrepil govorice, da bo Guardiola predčasno sklenil svojo nemško epizodo, Hamann pa meni, da je kaj takšnega povsem možno, čeprav ne verjame, da je do dogovora že prišlo.

"Dobro obveščen vir mi je poslal SMS-sporočilo, rekoč, da se je Man. City s Pepom Guardiolo pogovarjal pred dvema meseca in da jim je rekel 'ne'," je za Sky razkril nekdanji nemški reprezentančni vezist.

“V tem času je prišlo do novih precej konkretnih pogajanj. Nič še ni podpisanega, toda možno je – v bistvu je precej verjetno –, da bo Pep naslednjo sezono pri Manchester Cityju."

Če se bodo natolcevanja uresničila, potem bo imel Katalonec morda zadnjo priložnost za poslovilni naslov že v torek, ko mora z Bayernom nadoknaditi visok zaostanek s prve tekme polfinala Lige prvakov proti Barceloni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.