Verratti in Ibra se predstavita

Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev
Francoski nogometni prvoligaš Paris Saint-Germain je po nizu zvenečih imen v svoje vrste zvabil še Italijana Marca Verrattija. Devetnajstletnik je s PSG podpisal petletno pogodbo, navijači pa so lahko spoznali Zlatana Ibrahimovića.
Oglej si celoten članek

Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva in Zlatan Ibrahimović, slednjega so uradno predstavili danes, so najbolj zveneče okrepitve bogatega kluba iz francoske prestolnice, danes pa je Paris Saint Germain potrdil tudi prestop obetavnega italijanskega vezista Marca Verrattija.

Mladega nogometaša strokovnjaki primerjajo z Andreo Pirlom, bil pa je eden ključnih mož Pescare v minuli sezoni, v kateri si je ta klub znova priigral igranje v Serie A. PSG je za Verrattija sicer odštel 11 milijonov evrov odškodnine.

Na tiskovni konferenci so ob Verrattiju predstavili tudi slovitega Zlatana Ibrahimovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.