Verstappen bo zaslužil toliko kot Hamilton

Foto: Epa
Foto: Epa
Aktualni svetovni prvak formule 1 Max Verstappen je podaljšal zvestobo Red Bullu.
Oglej si celoten članek

Nizozemski dirkač Max Verstappen se je predčasno dogovoril za podaljšanje pogodbe z moštvom Red Bull, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Svetovnemu prvaku se zdajšnja pogodba sicer izteče leta 2023, časnik De Telegraaf pa poroča, da bo dirkač pogodbo z moštvom podaljšal še za štiri ali pet let.

Dirkač naj bi po novem na leto zaslužil 40 do 50 milijonov evrov, s čimer bo postal eden najbolje plačanih tekmovalcev v zgodovini tega športa.

Uradno naj bi dirkač in ekipa podaljšanje pogodbe potrdila še ta teden. Verstappen v formuli 1 nastopa od leta 2015, pri Red Bullu je od leta 2016. Lani pa je prvič postal tudi svetovni prvak.

Nova sezona formule 1 se bo začela 20. marca v Bahrajnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.