Veter odpihnil drugo serijo, orli brez presežka

Foto: Epa Timi Zajc Willingen
Smučarski skakalci so na ekipni tekmi v Oslu opravili samo eno serijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalci Peter Prevc, Anže Lanišek, Domen Prevc in Timi Zajc so na ekipni tekmi za svetovni pokal v Oslu osvojili šesto mesto, obveljala pa je le prva serija, saj je tekmovalna žirija finalno odpovedala.

Zmagali so Norvežani s 469,8 točke, drugi so bili Japonci s 456,8 točke, tretji pa Avstrijci s 454,4 točke. Slovenci so na šestem mestu zbrali 419,4.

Finalna serija je odpadla zaradi močnega in spremenljivega vetra.

Peter Prevc je kot prvi od Slovencev skočil 122 metrov, Lanišek je pristal pri 129,4 metra, Domen Prevc pri 109,5 metra, Zajc pa pri 120,5 metra.

Izide tekme si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.