Vettel dregnil Nica: Povej po pravici!

Foto: EPA
Foto: EPA
Na tiskovni konferenci po dirki za VN Avstralije je prišlo do zabavne izmenjave med Nicom Rosbergom in Sebastianom Vettlom.
Oglej si celoten članek

Štirikratni svetovni prvak Sebastian Vettel na tiskovni konferenci ni verjel besedam Nica Rosberga, zato se je odločil preveriti, kako iskren je v resnici dirkač Mercedesa.

''Vprašanje za Lewisa in Nica,'' je začel eden od novinarjev in dodal: ''Bili smo priča dominaciji na kvalifikacijah in dirki. Ali je to to, kar bomo videli v letošnji sezoni? Ali bomo spremljali dvoboj dveh dirkačev ali meniš, da bo kateremu od rivalov uspelo ogroziti vajino premoč?''
Foto: EPA vettel avstralija melbourne ''Nisem videl časov, vendar menim, da je Ferrari naredil velik korak naprej. Ne smemo popustiti, saj sem prepričan, da bodo pritiskali na vso moč. Pričakujem, da se nam v nadaljevanju sezone obeta dobra bitka,'' je povedal Hamilton, nato pa je svoje, po Vettlovem mnenju neiskreno, mnenje delil še Rosberg.

''Upam, da nas čaka zanimiv dvoboj. To bi bilo odlično. Mislim, da bomo na naslednjih dirkah v ospredju in potrudili se bomo, da ostane tako, vendar menim, da bi bilo dobro, če bi se nam bolj približali, a ne preveč,'' je dejal Rosberg, nakar se je vmešal Vettel. ''Povej po pravici. Res tako misliš? Resno? Dirko ste končali 30 sekund pred nami in ti upaš, da bo naslednjič bolj izenačeno? Upaš, da boste počasnejši? Ali to hočeš povedati?'' je zabrusil nasmejani štirikratni svetovni prvak.

''Upam, da nam boste predstavljali izziv, kar je pomembno za šport in navijače. Razmišljam tudi o šovu. Del mene si želi, da bi ljudem pred televizijskimi zasloni ponudili zanimivo dirko. Če se nam približate, bo to dobro za vse,'' se je branil Rosberg.

''Prvi predlog, če nimaš nič proti. Predlagam, da je v Maleziji vaša garaža javna in vsi lahko pridejo pogledat. Ne? Šalim se,'' je dejal Vettel, rojak pa mu je odvrnil: ''Pridi, če želiš. Lahko te povabimo.'' ''Ok, pridem. Hvala za povabilo,'' je bil vesel nekdanji svetovni prvak. ''Malezija, petek. Drži,'' je dodal Rosberg, dirkač Ferrarija pa: ''Soba inženirjev? Pridem.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.