Vettel na jubilejni dirki z najboljšim izhodiščem

Foto: Epa Sebastian Vettel bo v nedeljo vpisal svoj 200. nastop na dirkah F1.
Foto: Epa Sebastian Vettel bo v nedeljo vpisal svoj 200. nastop na dirkah F1.
Dirkači formule 1 so se pomerili na kvalifikacijah za VN Bahrajna.
Oglej si celoten članek

Na drugi dirki sezone svetovnega prvenstva formule 1 bo v nedeljo najboljše startno izhodišče imel zmagovalec prve dirke v letu 2018 Nemec Sebastian Vettel. Na današnjih kvalifikacijah je ugnal moštvenega sotekmovalca pri Ferrariju Finca Kimija Räikkönena.

Formula 1 Ferrari in Mercedes proti reformi

Tretji čas je v kvalifikacijah dosegel Mercedesov voznik Finec Valtteri Bottas, četrtega pa njegov moštveni sotekmovalec, svetovni prvak Britanec Lewis Hamilton, ki pa bo izgubil pet mest, ker so v njegovem dirkalniku zamenjali menjalnik. Za njim sta kvalifikacije sicer končala Avstralec Daniel Ricciardo (Red Bull) in Francoz Pierre Gasly (Toro Rosso).

Vettel bo v Bahrajnu startal na jubilejni 200. dirki v karieri, danes pa je dosegel 51. "pole position".

Vrnitev deklet V Monaku nasprotujejo odločitvi vodilnih mož F1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.