Vettel nadaljuje svojo zmagovito serijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nemec Sebastian Vettel (Red Bull), branilec naslova svetovnega prvaka, je bil najhitrejši na prvem treningu voznikov formule ena pred veliko nagrado Južne Koreje.
Oglej si celoten članek

Na dirkališču v Yeongamu je bil drugi njegov avstralski moštveni kolega Mark Webber, tretji pa Španec Fernando Alonso (Ferrari), vodilni v letošnjem prvenstvu.

Vettel, ki je po dveh zaporednih zmagah razliko v letošnjem SP za Alonsom zmanjšal na vsega štiri točke, je bil 0,328 sekunde hitrejši od Webbera. Alonso je zaostal 0,328 sekunde. Sledili so voznik McLarna Britanec Jenson Button, Nemec Michael Schumacher (Mercedes) in Brazilec Felipe Massa (Ferrari). Buttnov moštveni kolega Britanec Lewis Hamilton, ki je bil najboljši na uvodnem dopoldanskem treningu, se popoldne na mehkejših gumah ni najbolje znašel in je bil osmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.