Vettel napoveduje debakel na uvodu sezone

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Moštvo Red Bull ima pred začetkom nove sezone ogromno težav s pripravo dirkalnika.
Oglej si celoten članek

Manj kot dva tedna je še do prve dirke formule 1 v novi sezoni, težavam za moštvo Red Bull pa ni videti konca. Aktualni konstruktorski svetovni prvaki so imeli tudi na testiranjih v Bahrajnu malo razlogov za veselje, kar odkrito priznavajo. Tudi zato štirikratni zaporedni svetovni prvak Nemec Sebastian Vettel napoveduje pravi polom v Avstraliji.

"Že če pridemo do cilja, bo to pravi uspeh. Mogoče celo osvojimo nekaj točk, če več kot polovica dirkačev odstopi," je pesimističen Vettel. Njegovemu mnenju pa se pridružuje tudi njegov mentor Helmut Marko: "Nismo tam, kjer želimo biti. Začetek sezone je prišel vsaj dva meseca prezgodaj za nas. Težko bo ujeti tekmece in ne vemo, ali je to sploh možno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:19 5. Marec 2014.

    Mu nič ne verjamem....lani je tudi skozi jamral, pa je bil vseeno prvak

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.