Vettel: Spustil sem ga naprej

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Aktualni svetovni prvak Sebastian Vettel se je na dirki za VN Kitajske uklonil ukazom ekipe in predse spustil moštvenega kolega Daniela Ricciarda.
Oglej si celoten članek

Sebastian Vettel je dirko v Šanghaju končal na petem mestu, mesto nižje od Daniela Ricciarda, ki je bil še drugič zapored deležen ”pomoči” iz garaže. Vodstvo ekipe je podobno kot pred dvema tednoma v Bahrajnu zahtevalo, da Vettel hitrejšega Avstralca spusti naprej. Nemec se je v Sakhirju uklonil, tokrat pa je ponudil več odpora.

”Katere gume ima?” je vprašal svetovni prvak. ”Iste kot ti,” so mu odgovorili. ”Smola,” je pristavil Vettel in se odločil, da svojega mesta ne bo prepustil brez boja.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:10 20. April 2014.

    plus sen ti stisnil zaradi zadnjega stavka

  • 18:33 20. April 2014.

    Tale Vettel je en povprečen dirkač, navajen voziti na prvem mestu. Ko pa je enkrat na 5 , 6 ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.