Vettel tudi na treningu ''na polno''

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkač Red Bulla Sebastian Vettel je bil najhitrejši na drugem prostem treningu formule 1 pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za veliko nagrado Abu Dabija.
Oglej si celoten članek

Nemec Sebastian Vettel, novi - stari svetovni prvak formule 1, je dobil drugi prosti trening pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Abu Dabija. Drugi najhitrejši čas je postavil Avstralec Mark Webber, moštveni kolega Vettla pri Red Bullu, na tretjem mestu je končal Britanec Lewis Hamilton (Mercedes).

Za omenjeno trojico so končali Finec Kimi Räikkönen (Lotus), Nemec Nico Rosberg (Mercedes), Mehičan Sergio Perez, Britanec Jenson Button (oba McLaren) in Španec Fernando Alonso (Ferrari).

Na prvem prostem treningu je najhitrejši čas postavil Francoz Romain Grosjean (Lotus), za njim sta končala Hamilton in Vettel.

Vettel in njegova ekipa Red Bull sta si že na minuli dirki za VN Indije zagotovila tako posamični kot konstruktorski naslov prvaka za sezono 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.