Vettel zavrnil Rosbergovo povabilo

Foto: EPA
Foto: EPA
Sebastian Vettel je zavrnil povabilo v Mercedesovo garažo, saj je prepričan, da gre za PR potezo srebrnih iz Brackleyja.
Oglej si celoten članek

Po dirki za VN Avstralije sta se na tiskovni konferenci v pogovor zapletla Nico Rosberg in Sebastian Vettel. Dirkač Mercedesa je dejal, da si želi bolj izenačenega tekmovanja, Vettel pa se je odločil, da bo preizkusil njegovo iskrenost.

Foto: EPA sebastian vettel Dirkača sta se dogovorila, da bo štirikratni svetovni prvak v Sepangu obiskal Mercedesovo garažo, kjer se bo lahko pobliže spoznal z dirkalnikom W06. Nemec je bil sprva naklonjen ideji, vendar je kasneje povabilo odklonil.

''Ko sva se z Nicom šalila na tiskovni konferenci, je bil dogovor, da povabilo velja za celoten paddock. Zdaj se zdi, da velja samo zame. Mislim, da sta ga najprej preklicala Niki Lauda (neizvršni direktor Mercedesa, op. a.) in Toto Wolff (šef ekipe, op. a.),'' je povedal Vettel. ''Zdaj so Rosbergu dali zeleno luč, zato mislim, da gre bolj za PR potezo kot za iskreno povabilo. Odgovor je ne, ne bom šel. Tudi če bi šel, ali mislite, da bi bili zares odkriti? Ne grem, ker bi bilo v vsakem primeru zrežirano,'' je dodal dirkač Ferrarija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.