Vettlu ogrevanje pred kvalifikacijami

Foto: EPA
Foto: EPA
Štirikratni svetovni prvak je dosegel najhitrejši čas na zadnjem prostem treningu v Šanghaju, kjer bo v nedeljo na sporedu tretja dirka letošnje sezone F1.
Oglej si celoten članek

Voznik Ferrarija Nemec Sebastian Vettel je bil najhitrejši na današnjem zadnjem prostem treningu pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Kitajske v Šanghaju. Drugi čas je dosegel Finec Valtteri Bottas (Williams), tretji pa je bil Mehičan Sergio Perez (Force India).

Vodilna v skupnem seštevku, voznika Mercedesa, Nemec Nico Rosberg in Britanec Lewis Hamilton na razmočenem dirkališču nista odpeljala kroga na čas. Kvalifikacije za nedeljsko dirko so na sporedu danes ob 9. uri po srednjeevropskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.