Vezist Herthe "potipal" sodnico

Foto: Žurnal24 Peter Niemeyer v akciji. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Tekma berlinske Herthe in Alemanie iz Aachna (0:0) je bila za navijače vse prej kot dolgočasna, čeprav niso videli golov. Če ne drugega, je gledalcem obrvi privzdignil vsaj dogodek v 55. minuti.
Oglej si celoten članek

Tedaj je Herthin vezist Peter Niemeyer želel potrepljati po rami plavolaso sodnico Bibiano Steinhaus. No, ramo je malo zgrešil in njegova dlan je nehote pristala na sodničinih prsih.

Sodnica je najprej preverila, ali sta kartona obeh barv še v žepu, pogledala Niemeyerja in se mu nasmehnila. Kasneje je tekmo, ki je bila prva na TV-prenosu z njo kot sodnico, pokomentirala kratko, a jedrnato: "Bilo je lepo." Niemeyer pa je dejal: "Stala je malo dlje od mene, kot sem pričakoval. Želel sem jo potrepljati po rami, ampak treba je tudi malce zabavati občinstvo." Hm, glede na izjavo sodnice pa se morda med njima še kaj razvije ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.