Vezist Nice bi lahko ostal paraliziran

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezni igralec francoskega prvoligaša iz Nice Kevin Anin je bil v torek udeležen v prometni nesreči na avtocesti v bližini Rouena na severu Francije.
Oglej si celoten članek

V nesreči se je Kevin Anin huje poškodoval. Po nesreči so ga dali v umetno komo. Po prvih zdravniških ocenah je utrpel hujše poškodbe hrbtenjače, zato se bojijo, da bi lahko ostal paraliziran.

"Njegovo zdravstveno stanje je zelo resno. Zelo smo zaskrbljeni," je po nesreči dejal menedžer kluba iz francoske Provanse Julien Fournier.

Osebni avtomobil, v katerem se je peljal Anin, je v torek v zgodnjih jutranjih urah zapeljal s ceste, nesreča se je zgodila 60 kilometrov od normandijske prestolnice. Po nesreči so v bolnišnici v Rouenu oskrbeli štiri osebe, med njimi tudi Anina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.