Vidal bo plačal zaradi pretepa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski nogometni prvak Juventus je sporočil, da je ostro kaznoval svojega člana, Čilenca Arturja Vidala, zaradi nešportnega življenja.
Oglej si celoten članek

Čilski nogometaš se je prejšnji teden v nekem nočnem klubu zapletel v pretep in naslednji dan zamudil trening. Zato bo plačal 100.000 evrov.

Priče pravijo, da so Vidala videle ob šestih zjutraj, ko se je v močno alkoholiziranem stanju tepel v nočnem klubu. Naslednji dan je logično zamudil jutranji trening, v nedeljo pa ga zato tudi ni bilo v postavi Juventusa za tekmo z Romo.

Čilenec je znan po svojih nočnih izletih ali zamudah pri vračanju z reprezentančnih akcij. Vseeno pa ga Juventus letos poleti ni želel prodati Manchester Unitedu, ki je za 27-letnega veznega igralca, ki je v Torino prišel leta 2011 iz Bayer Leverkusna, ponujal lepo vsoto denarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.