Vidal in Ribéry izbrisala sporni objavi

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaša Bayern Münchna sta poraz v četrtfinalu Lige prvakov pospremila s pomenljivimi objavami na družabnih omrežjih, ki sta jih kasneje izbrisala.
Oglej si celoten članek

Osmoljenec tekme Arturo Vidal, ki je v 84. minuti nezasluženo prejel drugi rumeni karton, je nezadovoljstvo nad sojenje ponazoril z objavo zabavne fotografije, s katero je na ironičen način želel prikazati prepovedani položaj Cristiana Ronalda. Fotografijo je kasneje izbrisal.

Precej zgovorne so bile tudi objave Francka Ribéryja. Francoski reprezentant je prav tako izpostavil dva prepovedana položaja napadalca Real Madrida in pripisal: "Eno leto trdega dela. Hvala, sodnik. Bravo!" Tudi on je objavi odstranil.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.