VIDEO: Duhovnik dobil sto tisočakov

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kako? "Z Božjo pomočjo," bi vam verjetno odgovoril duhovnik Andrew Trapp. Krvavo potreben denar za gradnjo nove cerkve si je priigral v oddaji PokerStars Million Dollar Challenge.
Oglej si celoten članek

Verjetno najbolj znani pokeraš med duhovniki Andrew Trapp je še enkrat pokazal, da imamo številni pokeraši tudi zelo veliko srce. Trapp se je namreč odločil, da za sredstva za novo cerkev ne bo prosil svojih nadrejenih ali faranov, ampak je segel kar v svoj žep in za gradnjo namenil denar, ki ga je priigral pri pokru.

Mladi duhovnik je konec lanskega leta nastopil v oddaji PokerStars Million Dollar Challenge, kjer je kot eden redkih amaterjev dobil priložnost, da pokaže svoje pokeraško znanje in si skozi celo vrsto heads-up dvobojev priigra 1.000.000 $. Trapp, ki je nastopal kar v svoji delovni uniformi in je v težkih trenutkih hitro posegel po svojem rožnem vencu, je na koncu ugnal Johna Salleyja, Vanesso Rousso in nato še Daniela Negreanuja in si tako priigral 100.000 $.

Decembra je nato Andrew dobil še priložnost, da nastopi v posebni finalni oddaji in se poteguje za 1.000.000 $, a je bil takrat Mike Kosowski boljši od njega in tako je župnik na koncu ostal pri priigranih 100.000 $, za katere je že takrat napovedal, da bodo namenjeni gradnji nove cerkve.

Čeprav sam takrat ni zbral dovolj denarja za celotno gradnjo, je s svojo pojavo in nastopanjem v oddaji PokerStars Million Dollar Challenge ljudi opozoril na stisko njegove cerkve in faranov in tako ganil veliko število ljudi, ki zdaj pomagajo pri tem, da bi bila nova cerkev v Južni Karolini, ki bo lahko sprejela do 12 tisoč vernikov, dokončana še pred koncem letošnjega leta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.