Video: Kirm prestrelil vratarja

Wisla Krakov je v 10. krogu poljskega prvenstva po velikem preobratu in izjemnem zadetku slovenskega reprezentanta Andraža Kirma pred domačimi navijači s 3:1 premagala Jagiellonio Bialystok.
Oglej si celoten članek

Gostje so še 11 minut pred koncem srečanja presenetljivo vodili z 1:0, nato pa so domači s tremi zadetki zrežirali preobrat in se prebili na četrto mesto lestvice poljskega prvenstva.

Za vodilnim Lechom Wisla na četrtem mestu zaostaja zgolj za točko, v desetih tekmah pa je zbrala 18 točk. Pika na i preobrata je bil zadetek Andraža Kirma, ki si ga lahko ogledate v videu zgoraj. Ljubljančan je v 89. minuti postavil končni rezultat 3:1. Daleč izven kazenskega prostora je sprožil močan strel, žoga pa je presenetila tudi vratarja. To je drugi gol Kirma v sezoni in 13. prvenstveni v dresu Wisle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.