Vidmar huje poškodoval koleno

Foto: Žurnal24 Gašperja Vidmarja čaka dolgo okrevanje. (Foto: Drago Perko/Kosarka.si)
Slovenski košarkarski reprezentant Gašper vidmar, ki letos blesti v majici turškega Fenerbacheja, si je na tekmi domačega prvenstva huje poškodoval kolenske vezi.
Oglej si celoten članek

Gašper Vidmar se je poškodoval na sobotni tekmi turškega prvenstva proti Trabzonsportu.

Vidmarjeva poškodba kolena je hujše narave, po prvih predvidevanjih pa naj bi bil odsoten od šestih tednov, pa celo do pol leta, so zapisali na uradni spletni strani kluba. Vidmar, ki za Fenerbache igra že četrto sezono, je letos eden od najbolj vidnih posameznikov turškega Evroligaša. V Turškem prvenstvu igra 14 minut na srečanje in ima povprečje 7,3 točke ter 3,8 skoka na tekmo, v  Evroligi pa slovenski center v povprečju v dobrih 20 minutah na tekmo dosega po 8,5 točke in 4,8 skoka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.