Vidmar podaljšal pogodbo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je podaljšal pogodbo z vratarjem slovenske reprezentance Nejcem Vidmarjem še za dve leti.
Oglej si celoten članek

Nejc Vidmar, s 1002 zaporednima minutama brez prejetega gola rekorder Prve lige Telekom Slovenije, bo ob Kamniški Bistrici nasprotne napadalce ob obup spravljal najmanj do konca sezone 2017/18.

"Zelo smo veseli in zadovoljni, da bomo z Vidmarjem sodelovali tudi v prihodnje. Nejc je eden od temeljev naše ekipe in postaja legenda Nogometnega kluba Domžale. Gre za enega najboljših in najbolj prepoznavnih igralcev najmočnejše slovenske lige, ki se je ustalil tudi v reprezentanci Slovenije," je ob podpisu nove pogodbe s čuvajem mreže povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.