Vidmar "posteriziral" hrvaškega NBA zvezdnika

Foto: EPA Gašper Vidmar
Slovenski center je poskrbel za fantastičen uvod tekme z našimi južnimi sosedi.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarkarska reprezentanca je kljub odsotnosti glavnih akterjev, ki so ključno pripomogli k osvojitvi zlate medalje na EuroBasketu 2017, na pripravljalnih tekmi v Varaždinu premagala Hrvaško, katere selektor Dražen Anzulović je imel za razliko od Rada Trifunovića na voljo celoten zvezdniški arzenal.

Za točko Slovenija premagala zvezdniško Hrvaško

Moštvi se v uvodnih minutah tekme strelsko nista proslavili, nato pa je stvari v svoje roke vzel Gašper Vidmar in odločno zabil prek 208 centimetrov visokega košarkarja Philadelphie 76ers Daria Šarića ter Sloveniji priigral prvi točki na srečanju. Poteza slovenskega kapetana je bila lep obet za nadaljevanje tekme, katero so aktualni evropski prvaki na koncu dobili z izidom 87:86. 

Druga pripravljalna tekma pred nadaljevanjem kvalifikacij za SP bo v soboto ob 20. uri v Celju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.