Vijoličasti "skrivajo" Stojanovića

Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor Foto: Katarina Ponjavić Priprave Maribor
Nogometaši Maribora so uvodna pripravljalna dvoboja na spomladanski del zaključili zmagovito. Obakrat v kadru ni bilo mladega Petra Stojanovića, ki je blizu selitve v turški Bešiktaš.
Oglej si celoten članek

Mariborčani so med tednom v Lendavi s 4:0 ugnali madžarski ZTE, prvi del priprav pa so zaključili včeraj v Kidričevem, ko so z 2:1 ugnali domači Aluminij. "Trenutno smo še v fazi kondicijski priprav, tako da so noge še težke. Naslednji teden nam bo trener Ante Šimundža zagotovo namenil nekaj več treningov z žogo. Veselim se selitve v Moravske toplice, kjer bomo imeli odlične pogoje za delo," je po koncu tekme proti Aluminiju povedal kapetan vijolic Marcos Tavares, ki je v drugem polčasu z uspešno izvedenim strelom z bele točke potrdil zmago svojega moštva.

Zahović noče tvegati

Trener Ante Šimundža je tudi v Kidričevem preizkusil praktično vse razpoložljive igralce z izjemo obolelih Arghusa, Damjana Boharja in Erika Janže, v kadru pa ni bilo Jasmina Handanovića in Petra Stojanovića. Medtem ko izkušeni vratar trenira po predvidenem programu, pa je desni bočni branilec morda že odigral svojo zadnjo tekmo v vijoličastem dresu.

Po zadnjih podatkih naj bi bila kupčija med Mariborom in Bešiktašem v višini treh milijonov evrov praktično že sklenjena, tako da strokovni štab Maribora na čelu s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem noče ničesar prepustiti naključju in mladega Stojanovića ne izpostavljajo tveganjem na pripravljalnih tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.