Vijoličasti spet le na spletu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tekmo med Mariborom in Astano si bo moč ogledati na spletu.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden si na nobeni od slovenskih televizij ni bilo moč ogledati tekme med Mariborom in Astano v okviru drugega predkroga Lige Prvakov. Srečanje so si vsi zainteresirani lahko ogledali na spletu, tako bo tudi tokrat.

Navijači slovenskih prvakov si boste lahko prenos tekme, ki je sporedu ob 16. uri po srednjeevropskem času (ob 20. uri po lokalnem), ogledali na spletni strani NK Maribor (www.nkmaribor.com), lahko pa se odločite tudi za ogled preko portala YouTube (https://youtu.be/Ll6bQxDiGCE).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.