Viktoria pred Mariborom remizirala doma

Foto: EPA
Foto: EPA
Nasprotnik Maribora v četrtem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov, Viktoria Plzen, je na ligaški tekmi pred torkovim obračunom s slovenskimi državnimi prvaki iztržila remi.
Oglej si celoten članek

Češki nogometni klub Viktoria iz Plzna, ki se bo v torek v zadnjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov doma pomeril z Mariborom, je na sobotni prvenstveni tekmi proti praški Sparti doma remiziral brez zadetkov. Viktoria vodi na prvenstveni lestvici skupaj s Sparto, ekipi imata po 13 točk, a ima Plzen boljšo razliko v golih (14:2; 11:4).

Tekma med Viktorio in Mariborom bo na sporedu v torek ob 20.45 na stadionu Doorsan Arena v Plznu, ki sprejme 11.700 gledalcev, dvoboj pa je že razprodan. Povratno tekmo bo Ljudski vrt gostil v sredo, 28. avgusta, prav tako ob 20.45.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.