Vilanova: "Ancelotti je odličen trener"

Foto: EPA
Foto: EPA
Tito Vilanova je prepričan, da se Leo Messi in Neymar kot igralca odlično dopolnjujeta. Ob tem je pohvalil Carla Ancelottija in obžaloval odhod Thiaga.
Oglej si celoten članek

Trener Barcelone Tito Vilanova je z veseljem oznanil, da se je Leo Messi z dopusta vrnil v fantastični formi. "Še nikoli ga nisem videl priti na priprave tako dobro pripravljenega," je zatrdil Vilanova, ki je dodal še, da ne vidi problema v malce daljšem oddihu za Argentinca.

"Dobro se dopolnjujeta"

Glede udejstvovanja Barcelone na poletni nogometni tržnici je trener Blaugrane dejal: "Cilj je bil podpisati z Neymarjem in s še enim centralnim branilcem. Zaenkrat sem zadovoljen z razvojem situacije. Zelo sem zadovoljen, da imam na voljo nogometaša, kot je Neymar. Messi je najboljši igralec v zgodovini nogometa, Neymar pa se mora še dokazati v tekmovanju, kot je La Liga. A mislim, da se dobro dopolnjujeta. Če bi Neymar izbral drugo ekipo, potem bi bili zaskrbljeni."

Vilanova je že v torek dejal, da brazilski branilec Thiago Silva ni edina opcija za okrepitev zadnje vrste in da obstajajo še drugi nogometaši. Obenem je izrazil razočaranje nad odhodom mladega vezista Thiaga k Bayernu.

"Škoda, da je Thiago odšel"

"Želel bi si, da bi Thiago ostal. Že sedaj je vrhunski igralec, ima pa še izjemen potencial. Škoda je, da je odšel. A sam se je odločil, kje bo igral in živel. Želim igralce, kot je Cesc Fàbregas, ki mi rečejo: 'Želim zmagovati z Barço!'," je glede prestopov in ugibanj o njih povedal Tito.

Na koncu je še pohvalil novega trenerja madridskega Reala, Italijana Carla Ancelottija. "On je fantastičen trener. Osvajal je naslove v Italiji, Angliji in Franciji. Upam, da bo kaj prispeval k napredku španskega nogometa," je zaključil Vilanova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.