Vilanova: Jaz sem kriv, če Cesc igra slabo

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener katalonskega ponosa Tito Vilanova je dejal, da je tudi sam, kot trener, kriv za to, da Cesc Fabregas ne igra po svojih najboljših sposobnostih.
Oglej si celoten članek

Cesc Fabregas je pred dobrim letom v dresu "Blaugrane" začel zares izvrstno, nato pa se je njegova forma, predvsem v letu 2012, precej poslabšala.

"Cesc je vrhunski igralec, ki bi lahko nastopal za katerokoli ekipo na svetu. Pri Barçi pa mora za mesto v enajsterici tekmovati z igralci, ki so bili v zadnjih letih najboljši na svojih položajih," je Fabregasa v bran vzel strateg Barçe Tito Vilanova.

"Ne strinjam se, da Cesc igra slabo. Jaz kot trener sem odgovoren, in če iz njega ne morem spraviti največ, kar lahko ponudi, je to tudi moja krivda," je za katalonski AS povedal naslednik Pepa Guardiole.

Vilanova je razkril tudi ekipo za gostovanje pri klubu iz južnega Madrida Getafeju, ki bo na sporedu v soboto. V postavo se vrača kapetan Carles Puyol, poškodovani pa so Andres Iniesta, Jordi Alba in Alexis Sánchez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.