Vilanova z Barço odpotoval v Pariz

Foto: EPA
Foto: EPA
Kot je bilo pričakovati, je Tito Vilanova z Barcelono odpotoval v Pariz, kjer bo svoje varovance vodil na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov proti PSG. Vilanova se je iz New York vrnil v torek, na prvi tiskovni konferenci v Parizu pa ga bo nadomeščal Jordi Roura.
Oglej si celoten članek

Tito Vilanova je po vrnitvi iz New Yorka, kjer se je zdravil zaradi tumorja obušesne slinavke, vodil petkov in sobotni trening Kataloncev, čeprav se potem ni udeležil tekme proti Celti de Vigo.

Kot so že predhodno napovedovali španski mediji, pa se je Vilanova s svojimi varovanci odpravil v Pariz, kjer ga čaka prva četrtfinalna tekma Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu. Tiskovno konferenco v mestu luči bo opravil pomočnik Jordi Roura, ki je Barço uspešno vodil v času Titove odsotnosti. Poleg trenerjev ekipo spremljajo tudi predsednik Sandro Rosell ter podpredsedniki Josep María Bartomeu, Javier Faus, Jordi Cardoner in Carles Vilarrubí.

Vilanova je v ekipo imenoval 21 nogometašev, med njimi tudi igralca B ekipe Gerarda Deulofeuja. Doma sta ostala poškodovana Pedro in Adriano, medtem ko so se v Pariz lahko odpravili Eric Abidal, Jordi Alba in Xavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.