Viler sledil Rajčeviču

Foto: Žurnal24 Mitja Viler bo koprski dres zamenjal za mariborskega. (Foto: Saša Despot)
Aktualni pokalni prvaki iz Maribora so po branilcu Aleksandru Rajčeviču v svoje vrste zvabili še enega nogometaša Kopra. V štajersko prestolnico se seli vezist Mitja Viler.
Oglej si celoten članek

Po Aleksandru Rajčeviču se je slovenski nogometni prvoligaš Maribor okrepil še z enim zdaj že nekdanjim nogometašem Kopra. Triletno pogodbo s Štajerci je namreč podpisal 23-letni Mitja Viler, ki se znajde tako na levi strani obrambne kot zvezne vrste, poroča spletna stran mariborskega kluba.

Cipot in Dedić ostajata knapa
Velja pa omeniti, da sta pogodbo z velenjskim Rudarjem podaljšala Fabijan Cipot in Rusmin Dedić. Prvi je podaljšal za eno, drugi pa za dve sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.