Villa-Boas napadel Ancelottija in Real

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Tottenhama André Villas-Boas meni, da je Real Madrid ravnal napačno, ko je javno oznanil ponudbo za prestop Garetha Bala.
Oglej si celoten članek

Neizbežni prestop Garetha Bala iz dneva v dan polni časopisne stolpce po vsem svetu. Vprašanjem o prestopu Valižana, ki se bo za 120 milijonov evrov preselil k Real Madridu, se ne more izogniti trener Tottenhama André Villas-Boas, ki je moral o Balu razpravljati po porazu na prijateljski tekmi proti Monacu (2:5).

Bale na tekmi ni zaigral, domnevno zaradi poškodbe, neuradno pa zato, ker je trenerja zaprosil, da ne bi zaigral v kneževini. Carlo Ancelotti, ki je na trenerskem stolčku Reala nasledil Joséja Mourinha, je v začetku tedna razkril podrobnosti ponudbe za Bala - med drugim so v javnost prišli tudi podatki o načinu plačila -, kar je bila po mnenju Villas-Boasa nepravilna odločitev.

''Zaslužimo si več spoštovanja''

''Mislim, da ja,'' je na vprašanje, ali je Ancelotti z razkritjem ponudbe napravil napako, odgovoril Bale. ''Carlo je oseba, ki jo zelo spoštujem, z ozirom na to, da so ponudbo javno razkrili. Takšne primere ponavadi temeljito pregleda angleška nogometna zveza. Ogromno ljudi je govorilo o nogometašu, ki ni njihov, in zaslužimo si več spoštovanja. Govorice o neizbežnem prestopu niso resnične. Vse, kar smo se pogovarjali z Realom, je, da je Bale naš nogometaš in da ni naprodaj. Garetha imam zelo rad. Pogovarjamo se z Madridom, ker se kluba medsebojno spoštujeta zaradi pretopa Luke Modrića. Gradimo ekipo za prihodnjo sezono. Prihodnost načrtujemo z Balom, vendar se zavedamo, da je v nogometu vse mogoče,'' je dejal Villas-Boas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.