Villa izrekel dobrodošlico Barceloni

Foto: Reuters (Atlético Madrid - Barcelona) David Villa Foto: Reuters (Atlético Madrid - Barcelona) Neymar Foto: Reuters (Atlético Madrid - Barcelona) Neymar Foto: Reuters (Atlético Madrid - Barcelona) Foto: Reuters (Atlético Madrid - Barcelona) Foto: EPA (Atlético Madrid - Barcelona) Foto: EPA (Atlético Madrid - Barcelona) Gerardo Martino Diego Simeone
Prva tekma španskega superpokala med Atléticom Madridom in Barcelono se je končala z neodločenimi izidom 1:1 (1:0).
Oglej si celoten članek

Barcelona si je z zadetkom v Madridu priigrala manjšo prednost pred povratno tekmo na Camp Nouu, ki bo podala končno odločitev o letošnjem zmagovalcu španskega superpokala.

Nekdanji napadalec Barcelone David Villa, ki se je v poletnem prestopnem roku pridružil Atléticu Madridu, se je očitno dobro privadil na življenje v španski prestolnici, saj je Kataloncem že ob prvem snidenju postregel s pravo mojstrovino.

Zmagovalci španskega pokala so povedli v 12. minuti tekme, za veselje domače ekipe pa je poskrbel David Villa, ki je žogo sprejel na vrhu kazenskega prostora in z volejem neubranljivo sprožil na katalonska vrata. Strel je presenetil Víctorja Valdésa in končal v Špančevi mreži.

Barcelona je izenačila v 66. minuti, na delu pa nova okrepitev španskih prvakov Neymar, ki je z glavo zadel po predložku Danija Alvesa. Po izenačujočem zadetku se je igra umirila, nobena izmed obeh ekip pa si ni več priigrala vidnejše priložnosti za gol.

Španski superpokal, prva tekma:

Atlético Madrid : Barcelona 1:1 (1:0)
Villa (12); Neymar (66)

Povratna tekma: 28. avgusta ob 23h

Gol Davida Ville:

Gol Neymarja:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.