Villa ''na obroke'' v Atlético Madrid

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski nogometaš David Villa se za naslednja tri leta seli v Atlético Madrid.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni reprezentant David Villa bo zamenjal dres. Iz njegovega dosedanjega kluba, španskega prvaka Barcelone, so sporočili, da se 31-letni napadalec za naslednje tri sezone seli k Atléticu Madridu. El Guaje, ki je z 51 goli najboljši strelec španske reprezentance, se je Barceloni za 40 milijonov evrov pridružil leta 2010 iz Valencie.

Villa bo Atlético stal le 5,1 milijona evrov. Atlético bo Kataloncem to sezono odštel 2,1 milijona, če bo Villa še naslednjo sezono ostal pri njih, še nadaljnja dva milijona, in ob tretji sezoni na stadionu Vicente Calderon še milijon, Barca pa bo zadržala še 50 odstotkov pravic pri kateremkoli bodočem prestopu nogometaša.

Atletico Madrid je po koncu sezone ostal brez prvega napadalca, kolumbijskega reprezentanta Radamela Falcaa, ki ga je prodal v Monaco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.