Vinales predčasno zapušča Yamaho

Foto: Epa
Foto: Epa
Španec Maverick Vinales se je z japonskim delodajalcem dogovoril za predčasno prekinitev sodelovanja.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist kraljevskega razreda motoGP Maverick Vinales bo leto prej, kot je bilo predvideno, že po koncu te sezone končal sodelovanje z ekipo Yamaha, so danes sporočili iz tega japonskega moštva.

"Na željo Mavericka Vinalesa smo pri Yamahi sprejeli odločitev, da sodelovanje končamo že po letošnji sezoni svetovnega prvenstva," so v sporočilu za javnost zapisali pri Yamahi, ki sodeluje z Vinalesom že peto sezono, od leta 2017.

Ta odločitev ni presenetila nikogar, saj španski mediji že vse od dirke v Assnu na Nizozemskem pišejo o novem zavezništvu med 26-letnim Vinalesom in ekipo Aprilia.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.