Vinčić s Poljske v Nemčijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Glavni trener nemškega kluba Michael Warm je zelo zadovoljen z okrepitvijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski odbojkarski reprezentant Dejan Vinčić bo odslej igral v Nemčiji. Organizator igre, ki je zadnji dve leti preživel pri poljskem Radomu, se je pridružil nemškemu velikanu Friedrichshafnu, 13-kratnemu državnemu in leta 2007 evropskemu prvaku.

"Vsi, ki so v kakršni koli obliki povezani z odbojko, poznajo ta klub. Ima veliko zgodovino in veliko ime. Ponosen sem, da bom njegov član," je za spletno stran wochenblatt-online.de dejal slovenski podajalec, ki je kariero začel v Šoštanju, nadaljeval pri ACH Volleyju, od leta 2012 pa nastopa za tuje klube. Teh je zamenjal že kar nekaj.

"Upam, da bom s svojimi mednarodnimi izkušnjami lahko pomagal ekipi, predvsem mlajšim igralcem. Poleg tega bi rad pomagal klubu, mestu in vsem navijačem, da končno spet osvojimo nemško prvenstvo," pravi 33-letnik.

Podpisal Veliki slovenski junak Alberto Giuliani prevzema poljskega velikana

Friedrichshafen domačega naslova ni osvojil že od leta 2015. Glavni trener Michael Warm je zelo zadovoljen z okrepitvijo in poudarja: "Dejana poznam kot nasprotnika reprezentance že vrsto let. Vedno me je navduševal, kako vodi ekipo. Vedno je bil glavni v moštvu in vodjo potrebujemo tudi mi."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.