Vino na klopi rdečih vragov

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda ne bo vložilo uradne pritožbe, potem ko naj bi eden od navijačev Arsenala na sobotnem derbiju na stadionu Emirates vrgel rdeče vino na gostujočo klop.
Oglej si celoten članek

Po sobotnem incidentu, do njega je prišlo po avtogolu branilca Arsenala Kierana Gibbsa, po katerem je Manchester United v drugem polčasu prešel v vodstvo, je policija navijača topničarjev aretirala.

Pri Unitedu so potrdili incident, pri katerem naj bi šlo za rdeče vino, a so zadovoljni z načinom, kako so se nanj odzvali odgovorni pri Arsenalu, zato ne bodo vložili uradne pritožbe.

"Po prvem zadetku je prišlo do incidenta, vendar so Arsenalovi varnostniki in drugo osebje hitro odreagirali in profesionalno opravili z zadevo. V nasprotju s poročili v medijih, ki trdijo, da pripravljamo pritožbo, se mi ne nameravamo pritožiti na Angleško nogometno zvezo," je danes dejal tiskovni predstavnik rdečih vragov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.