Virgin – najslabša ekipa F1 vseh časov

Foto: EPA vn belgije virgin glock Foto: EPA vn belgije virgin d'ambrosio Foto: EPA vn belgije vettel alonso red bull ferrari Foto: EPA vn belgije vettel Foto: EPA vn belgije webber red bull Foto: EPA vn belgije button mclaren Foto: EPA vn belgije rosberg mercedes Foto: EPA vn belgije maldonado williams Foto: EPA vn belgije schumacher mercedes
Po VN Belgije se poigrajmo s številkami. Red Bull tudi na 12. dirki sezone ni odstopil, vselej je bil na prvem startnem položaju. Na drugi strani pa je Virgin postal najslabša ekipa formule 1 v zgodovini - po 31 dirkah so še brez ene same samcate točke. Več v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.