Visok poraz Krke

Foto: Karpoš Sokoli/Igor Panevski
Foto: Karpoš Sokoli/Igor Panevski
Košarkarji Krke so v 14. krogu lige Aba izgubili s Karpoš Sokoli s 56:83 (16:25, 26:40, 39:64).
Oglej si celoten članek

Kriza Krke se nadaljuje. Novomeščani so na gostovanju v Makedoniji doživeli deveti poraz v ligi Aba, tako da zmage niso okusili že več kot en mesec oziroma šest tekem.

Karpoš Sokoli je bil zasluženo boljši. Zbirki skalpov pred domačimi gledalci v zadnjih krogih je po Budućnosti, Cedeviti in Mega Leksu obogatil s Krko, ki jo je hkrati premagal z višjo razliko, kot je izgubil uvodno tekmo sezone (81:64).

Brez prvega strelca Marka Lukovića, ki je sicer odpotoval v Skopje, vendar zaradi poškodbe ni mogel pomagati soigralcem, so bili varovanci Dejana Mihevca obsojeni na neuspeh. Niti za trenutek niso ogrozili zmage domačih; po prvi četrtini so zaostajali s 16:25, ob odmoru je bila razlika že dvomestna, vsako upanje pa so opustili proti koncu tretjega dela, ko je prednost presegla dvajset točk (59:37).

Krko do konca koledarskega leta čakajo trije slovenski derbiji in to vsi na domačem parketu. Najprej se bo dvakrat pomerila z Union Olimpijo - 21. decembra v okviru državnega prvenstva, 27. decembra v sklopu lige Aba -, 30. decembra pa jo čaka še zaostala tekma lige Nova KBM s Helios Suns.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.